Dezinsekcija » Uništavanje mrava

 

Uklanjanje mrava

Mravi u stanu su najzastupljeniji posle bubarusa. Naša firma za dezinsekciju EK-Group koristi najsavremenije preparate za uništavanje mrava koji su potpuno neškodljivi za ljude i kućne ljubimce. Sama intervencija traje od 5 do 10 minuta u zavisnosti od kvadrature stana. Negde su više zastupljeni žuti mravi, negde crni mravi, a negde crni leteći mravi. Nisu prenosioci zaraznih bolesti. Mravi u kuhinji su česta pojava zbog izvora hrane, ali i mravi u hodnicima. Mravi u kuhinji često znaju da okupiraju sve – da uđu u šećer, brašno i uopšte namirnice. Neki mravi imaju toksični venom i od medicinskog su značaja. U Južnoj Americi mravi se koriste za ubiranje sićušnog semena koji se koristi za pravljenje biljnog čaja. Određen broj mrava je vrlo ugrožen. Mravi mogu da žive u najrazličitijim uslovima. Naučnici ih uzimaju kao primer uspešnog prilagođavanja. Postoji oko 20.000 različitih vrsta mrava. Mravi imaju kolektivni razum. Kolonija obično sadrži jednu ili više kraljica, mužjake, radilice i vojnike. Između njih vlada savršena organizacija u tome ko šta radi, kao u vojsci. Mravi vrše mnoge ekološke uloge koje su korisne za ljude ali s druge strane mogu da postanu prava napast kad izvrše invaziju stambenih objekata.

Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje mrava vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje mrava vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.