Dezinsekcija » Uništavanje bubarusa

 

UNIŠTAVANJE BUBARUSA - AKCIJA 900 DIN!

Uklanjamo bubaruse po najsavremenijoj tehnologiji sa 100% uspehom. Reč je o metodi - dezinsekcija gelom. Poslednjih godina ova metoda se primenjuje širom sveta od Amerike, preko Evrope pa do Rusije. Radimo i dezinsekciju bubarusa prskanjem. Preparati za uništavanje bubarusa koje poseduje naša firma za dezinsekciju EK-Group je potpuno ekološki, neškodljiv za ljude i kućne ljubimce. Ceo postupak traje oko desetak minuta. Vrlo jednostavno se nanosi i ne prlja tretiranu površinu. Miriše na čokoladu i tako privlači bubaruse i na takav način ih uništava aktivnom supstancom koja se nalazi u njemu. Poslednja reč tehnologije. Preparat je osmišljen u Nemačkoj. 

Bubarusi su prenosioci raznih zaraznih bolesti. Vrlo brzo se razmnožavaju i ako vidite dve tri jedinke to znači da ih je ustvari prisutno mnogo više. Bubaruse u stanu i kući treba bez odlaganja ukloniti ne samo zato što prenose razne bolesti nego zato što će ubrzo preplaviti čitav vaš stan. Neki ljudi su alergični na bubaruse i bubašvabe. Naučno je dokazano da alergeni koje prenose bubarusi i bubašvabe mogu izazvati astmu. Ako primetite da vašem detetu često curi nos, da kašlje ili da ima osip a znate da nije prehlađeno ili alergično na hranu ili polen, proverite, možda je u pitanju alergija na bubaruse i babašvabe. Čest simptom ove alergije je stalno zapušen nos čemu ne pomažu ni kapi za nos. Bubarusa ima tokom cele godine ali sa prvim toplim danima dolazi do masovne pojave. Vole topla i skrivena mesta, najčešće motor frižidera, šporet, mašinu za pranje sudova i slično.

Bubarusi u kuhinji? Bubarusi u kupatilu? Kako ih se rešiti? Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Naši preparati za uništavanje stenica su 100% efikasni. Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje bubarusa vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje bubarusa vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.