Dezinsekcija » Uništavanje buva

 

Uništavanje buva

Uklanjanje buva našoj firmi za dezinsekciju EK-Group ne predstavlja nikakav problem, naprotiv mi ovaj problem rešavamo za ne više od 5 minuta (u zavisnosti od kvadrature). Preparati koje koristi naša firma su poslednja reč tehnologije i učinak je 100%. Reč je o poznatim Bajerovim preparatima iz oblasti dezinsekcije. U slučaju da se nekim čudom desi da je potrebno ponoviti intervenciju, što je nemoguće, ali recimo da se dogodi čudo, dolazimo o istom trošku. Naše cene za uništavanje buva su vrlo pristupačne, a učinak je 100%.

Buva je parazit koji se hrani krvlju ljudi i životinja (pasa i mačaka) i zato je vrlo važno što pre ih ukloniti iz vašeg životnog prostora. Buva u proseku može da ugrize žrtvu 10 puta dnevno. Svaki ugriz izaziva svrab i jako iritira kožu. Vaš pas ili mačka dobijaju buve na takav način što prolaze u blizini mesta izleganja buva a preko vaših kućnih ljubimaca biva zaražen i vaš stan. To su obično mesta gde se vaši kućni ljubimci igraju. Buve u stanu ili buve u kući najčešće se nalaze u tepisima. Isto tako su i buve u krevetu čest slučaj. Buve se izležu kada se stvore određeni uslovi vlage i toplote, ali uz obavezno prisustvo živih bića kao hrane. Najveći rizik počinje u proleće. Ali u dobro grejanoj kući postoje uslovi da se buve razmnožavaju i tokom cele godine.

Kako se rešiti buva u kući? Kako ukloniti buve sa psa? Kako ukloniti buve sa mačke? Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Naši preparati za uništavanje buva su 100% provereni. Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje buva vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje buva vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.