NAJJEFTINIJA DERATIZACIJA I DEZINSEKCIJA ZA PRAVNA I FIZIČKA LICA U BEOGRADU

Garancija na dezinsekciju jedna godinaDezinsekcija i Deratizacija EK Group vrši usluge deratizacije i dezinsekcije, kako za fizička lica u kućama, stanovima, pomoćnim objektima i otvorenim prostorima, tako i za pravna lica u kancelarijama, magacinima, skladištima, proizvodnim i drugim pogonima. Usluge dezinsekcije i deratizacije firme EK Group su najjeftinije i najkvalitetnije na tržištu. Pored najniže cene i visokog kvaliteta dezinsekcije i deratizacije EK Group daje i 6 MESECI garancije na dezinsekciju. 

DERATIZACIJA KUĆA, STANOVA, POMOĆNIH OBJEKATA, POSLOVNIH PROSTORA I POGONA

Dezinsekcija Beograd - uništavanje svih vrsta insekata po najnižim cenamaDeratizacija se u svim slučajevima vrši radi smanjenja i uspostavljanja kontrole nad populacijom glodara, najčešće miševa i pacova. Uništavanjem miševa i pacova se može uticati na razne faktore rizika i negativne posledice koje prekomerno razmnožavanje miševa i pacova i njihova interakcija sa životinjama i ljudima može doneti. Deratizaciji treba pristupiti sa posebnom pažnjom u specifičnim slučajevima kao što su pogoni i skladišta prehrambene industrije ili zdravstvene ustanove... [Više...]

Za cene deratizacije pogledajte stranicu CENE DERATIZACIJE BEOGRAD.

DEZINSEKCIJA ZA FIZIČKA I PRAVNA LICA

Najjeftinija dezinsekcija u Beoogradu i okolini EK GROUPDezinsekcija kao druga, ali ne manje važna usluga kojom se vrši detaljno uništavanje insekata u stanu, kući, kancelariji, magacinima, skladištima i proizvodnim pogonima, ima za cilj oslobađanje životnih i radnih prostora od insekata svih vrsta.
Dezinsekcija se radi neškodljivim i biorazgradivim preparatima i obično traje 10-ak minuta. Ukućani ili zaposleni čak ne moraju napuštati prostorije u kojima se dezinsekcija radi. Sve aktivnosti dezinsekcije su temeljne i podrazumevaju uništavanje, kako odraslih jedinki insekata, tako i njihovih gnezda i skrovišta... [Više...]

Za cene dezinsekcije pogledajte stranicu CENE DEZINSEKCIJE BEOGRAD.

Dezinsekcija EK-Group, služba 00-24h - beogradske opštine

Naša služba u roku od 24h izlazi na teren i obavlja intervenciju dezinsekcije na Vračaru, na Paliluli, na Zvezdari, dezinsekciju u Starom Gradu, u Zemunu, na Voždovcu, dezinsekciju na Novom Beogradu, na Savskom Vencu i Rakovici.

Izlazimo na teren i u svim drugim beogradskim opštinama ali ponekad ne baš u roku od 24h.

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Koristimo ekološke preparate neškodljive po ljude i kućne ljubimce koji ne prljaju tretiranu površinu - poslednju reč tehnologije!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!