DEZINSEKCIJA PRIVATNIH I POSLOVNIH PROSTORA U BEOGRADUDezinsekcija Beograd - Najjeftinija dezinsekcija sa garancijom od 1 godine

Dezinsekcija privatnih kuća, stanova, pomoćnih objekata, kao i dezinsekcija poslovnih prostorija, kancelarija, magacina, skladišta, proizvodnih i drugih industrijskih pogona, medicinskih ustanova i škola veoma je važna u pogledu očuvanja zdravlja i očuvanja imovine. Da bi se dezinsekcija kvalitetno uradila, pored stručnosti zaposlenih koji dezinsekciju neposredno vrše, neophodno je koristiti i kvalitetne preparate koji su neškodljivi i biorazgradivi. EK Group za dezinsekciju koristi uglavnom nemačke preparate koji su potpuno u skladu sa svim važećim propisima u Srbiji i šire. EK Group dezinsekciju vrši na području Beograda i okoline do 30 km udaljenosti.

DEZINSEKCIJA STANA, KUĆE I POSLOVNOG PROSTORA U BEOGRADU

Dezinsekcija kuća, stanova, poslovnih prostora BeogradDezinsekciju kuće, stana, poslovnog prostora i ostalih prostora u kojima se boravi ili obavlja neka aktivnost treba vršiti pri pojavi prvih jedinki insekata ili manjih grupa insekata. Kada se njihov broj poveća i počnu da predstavljaju pravu napast. Brza reakcija je uvek i najbolji način da se zaštitite od najezde insekata. Kućni insekti, stenice, bubaruse, bubašvabe, mravi i buve se veoma brzo razmnožavaju i kriju u teško dostupnim delovima prostorija. Stenice su često skrivene u spavaćim sobama, dušecima, jastucima odakle noću izlaze i hrane se krvlju ukućana. One su insekti paraziti i veoma često mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. Bubašvabe i bubaruse su insekti koji se uglavnom kriju u kuhinji gde veoma lako mogu doći do hrane. Buve se mogu naći u krznu kućnih ljubimaca, retko napadaju čoveka, ali ako se njihov broj mnogo poveća, ni ljudi nisu bezbedni.

DEZINSEKCIJA PODRUMA, TAVANA I POMOĆNIH OBJEKATA BEOGRAD

Dezinsekcija podruma, tavana i pomoćnih objekata BeogradPodrumi i tavani, kao uglavnom ređe posećivane prostorije u okviru kuća ili stanova, idealno su mesto za skrivanje i razmnožavanje insekata. Dezinsekcijom podruma, tavana i pomoćnih objekata se može smanjiti broj insekata koji u potrazi za hranom prelaze iz prostorije u prostoriju. Opasnost od insekata se nalazi i u čestim migracijama insekata iz stana u stan, iz kuće u kuću, čime se mogu preneti bakterije i mikroorganizmi koji su uzročnici veoma ozbiljnih bolesti. Naročito je opasno što prenošenje štetnih mikroorganizama može prouzrokovati epidemije širih razmera. Zbog svega ovoga je dezinsekciju podruma, tavana i pomoćnih objekata potrebno uraditi što temeljnije i uništiti, kako odrasle jedinke, tako i jaja, larve i gnezda insekata. U nekim slučajevima je neophodno i ponavljanje dezinsekcije kako bi se dovršilo uništavanje svih preostalih insekata.

DEZINSEKCIJA OTVORENIH PROSTORA - DVORIŠTA, BAŠTA I NJIVA BEOGRAD

Dezinsekcija dvorišta i otvorenih prostoraOtvoreni prostori kao što su dvorišta, bašte i njive mogu biti predmet dezinsekcije, ali je u nekim od slučajeva potrebno izvršiti i dodatne mere kako bi rezultat dezinsekcije bio na zadovoljavajućem nivou. Priprema za dezinsekciju otvorenih prostora podrazumeva premeštanje određenih stvari, otkrivanje skrovišta i mesta za razmnožavanje insekata, procenu vrste mera dezinsekcije, kao i procenu načina izvršenja dezinsekcije. Pošto se radi o otvorenim prostorima postoje i uticaji meteo prilika o kojima se mora voditi računa. Kišovito vreme, jak vetar i slično mogu umanjiti efekte dezinsekcije, pa se ona i ne preporučuje u tim situacijama. Vremenske prilike ne moraju biti idealne, kao u slučaju dezinsekcije iz vazduha, ali se zbog postizanja najboljih rezultata ipak moraju uzeti u obzir.