Dezinsekcija » Rojevi divljih pčela

 

Rojevi pčela

Mi iz firme za dezinsekciju, deratizaciju i dezinfekciju uspešno obavljamo i operaciju uklanjanja pčela, svuda gde je to potrebno. Pčele često sa prvim lepim danima počinju da nastanjuju u poslednje vreme i za čoveka neuobičajena staništa u centru velikih gradova gde remete čoveka u svakodnevnim životnim aktivnostima. Tako, pčele se sve češće mogu naći i u roletnama, olucima, raznim šupljinama zgrada, dimnjacima; legla divljih pčela se često mogu naći i na školama, vrtićima, javnim i privatnim zgradama.

Pčele imaju veliki značaj kako za čoveka tako i za prirodu uopšte, i zbog toga ih ne treba ubijati, već ako vas remeti prisustvo legla divljih pčela u vašoj blizini, pozovite stručne ljude koji će ih ukloniti na takav način da i vama i njima bude dobro. Po uklanjanju roja pčele odnosimo u prirodu i smeštamo u košnice pod brigu pčelara.

Nemojte sami uklanjati pčele jer nestručnim uklanjanjem možete čak doći i u životnu opasnost. Neki ljudi su alergični na ubod pčele. Pčele vas same neće napasti ukoliko ne osete ugrožavanje koje dolazi sa vaše strane.

Roj pčela na tavanu? Rojevi pčela u dimnjaku? Roj pčela u potkrovlju?

Rojevi pčela u roletnama? Roj pčela u olucima? Roj pčela pored prozora? Roj pčela u šupljinama?

Kako ukloniti roj divljih pčela? Kako ukloniti leglo pčela?

Jeftino, brzo, lako i jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Cena naše intervencije je pristupačna a sama intervencija stručna! Garancija je obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje divljih pčela vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje divljih pčela vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.