Deratizacija » Uništavanje pacova i miševa

 

Uklanjanje glodara – pacova i miševa

Uništavanje miševa i pacova je za našu firmu najmanji problem jer preparati za uništavanje miševa i pacova su u potpunosti uspešni. Pacovi i miševi žive u čovekovoj blizini. Jer gde je čovek tu je i hrana, a gde je hrana tu su i pacovi. Opšte je poznato da su pacovi i miševi prenosioci raznih zaraznih bolesti. Protiv njih se čovek može boriti ali ih ne može pobediti. Tako je kroz vekove do danas. Koliko god da ih čovek istrebljuje oni se uvek iznova pojave, zbog toga, između ostalog što se lako, brzo i mnogo množe. Ženka pacova je polno zrela već sa tri meseca. Broj legla koje može da izvede je oko 10 godišnje a broj mladih u jednom leglu je prosečno oko 10. Tako dolazimo do podatka da samo jedna ženka godišnje može da donese na svet oko 100 potomaka. Pacovi spadaju u noćne vrste.

Muče vas pacovi na tavanu? Muče vas miševi u podrumu? Pozovite našu službu za dezinsekciju EK-Group i mi ćemo u najkraćem rešiti problem!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

 

Deratizaciju miševa i pacova vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

Isto tako deratizaciju miševa i pacova vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.