Dezinsekcija » Dezinsekcija buva

 

JEFTINO!!! Dezinsekcija buva BEOGRAD JEFTINO!!!

Dezinsekcija buva našoj firmi za dezinsekciju EK-Group ne predstavlja nikakav problem, naprotiv mi ovaj problem rešavamo za ne više od 5 minuta (u zavisnosti od kvadrature). Preparati koje koristi naša firma su poslednja reč tehnologije i učinak je 100%. Reč je o poznatim Bajerovim preparatima iz oblasti dezinsekcije. U slučaju da se nekim čudom desi da je potrebno ponoviti intervenciju, što je nemoguće, ali recimo da se dogodi čudo, dolazimo o istom trošku. Naše cene za uništavanje buva su vrlo pristupačne, a učinak je 100%.

Šaljemo preparate za dezinsekciju buva u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, Leskovac, Pančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i ostalim gradovima i mestima u Srbiji.

Buva je parazit koji se hrani krvlju ljudi i životinja (pasa i mačaka) i zato je vrlo važno što pre ih ukloniti iz vašeg životnog prostora. Buva u proseku može da ugrize žrtvu 10 puta dnevno. Svaki ugriz izaziva svrab i jako iritira kožu. Vaš pas ili mačka dobijaju buve na takav način što prolaze u blizini mesta izleganja buva a preko vaših kućnih ljubimaca biva zaražen i vaš stan. To su obično mesta gde se vaši kućni ljubimci igraju. Buve u stanu ili buve u kući najčešće se nalaze u tepisima. Isto tako su i buve u krevetu čest slučaj. Buve se izležu kada se stvore određeni uslovi vlage i toplote, ali uz obavezno prisustvo živih bića kao hrane. Najveći rizik počinje u proleće. Ali u dobro grejanoj kući postoje uslovi da se buve razmnožavaju i tokom cele godine.

Kako se rešiti buva u kući? Kako ukloniti buve sa psa? Kako ukloniti buve sa mačke? Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Naši preparati za uništavanje buva su 100% provereni. Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje buva vršimo na sledećim opštinama u Beogradu: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin.

 

 

 

Isto tako dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje buva vršimo u sledećim naseljima u Beogradu: Žarkovo, Julino brdo, Petlovo brdo, Banovo brdo, Železnik, Cerak, Vidikovac, Kneževac, Sremčica, Miljakovac, Banjica, Kumodraž, Konjarnik, Medaković, Mirijevo, Bežanijska kosa.