Kontakt » Dezinsekcija stršljenova Smederevska Palanka » Dezinsekcija moljaca Smederevska Palanka

Dezinsekcija moljaca Smederevska Palanka 

Dezinsekcija moljaca u Smederevskoj Palanci vršimo najsavremenijim preparatima. Sama intervencija traje ne duže od 10 minuta. Moljci su poznati po tome što su često u vašem stanu tamo gde je vaša odeća kojom se hrane. Ako na vreme ne otkrijete oštećenja na vašim odevnim predmetima, mogu da budu velika. Prirodne tkanine su najugroženije a posebno vuna i pamuk. Moljci obično ne napadaju sintetička vlakna – najlon, poliester i akril. Poznato je da moljci vole mrak. Privlači ih garderoba sa ljudskim znojem ili mrljama od telesnih izlučevina. S vremena na vreme ispraznite kutije, provetrite garderober i promenite mesto garderobi. Dobro bi bilo da operete garderobu koju retko koristite. Ništa nije sigurno od moljaca. Čitav vaš garderober je u opasnosti – zavese, posteljina, peškiri, tepisi... Moljci vole toplu klimu. Moljci u kuhinji su česta pojava. Napadaju brašno i sve namirnice od žitarica, voće, orahe, lešnike, začine, čajeve i većinu suve hrane. Tu legu i jaja. Moljci se ponekad kriju i u naborima kartonskih kutija. Reprodukuju se tokom cele godine. Moljci u ormanu su takođe česta pojava. Majka-moljac odabira tkaninu na koju će položiti jaja. U proseku položi oko 50 jaja. Nekada se desi da položi 150 i više. Mesto na kojima su jaja položena je vrlo važno jer se larve moraju hraniti tim materijalom na kome se nalaze. Ženke umiru nekoliko dana nakon što polože jaja jer istroše mnogo energije. Larvalni period je vrlo promenljiv, od jednog meseca do više od dve godine. Moljac u stadijumu larve jede sve što pronađe. Sve dok ne promeni stadijum. A onda kada dostigne veličinu oko 13 mm napušta prostor za hranjenje i sakriva se za stadijum lutke. Posle toga prolazi kroz poslednji preobražaj i postaje odrastao moljac...

 

Šaljemo preparate za dezinsekciju moljaca u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš,LeskovacPančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i druge gradove.

 

 

 

 

Kako se rešiti moljaca? Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h!

Naši preparati za uništavanje moljaca su u potpunosti provereni!

Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo! 

 

Dezinsekciju, zaprašivanje ili prskanje moljaca vršimo u gradovima u Srbiji: Novi Sad, Stara Pazova, Indjija, Ruma, Irig, Bačka Topola, Subotica, Mladenovac, Smederevo, Požarevac, Smederevska Palanka, Arandjelovac, Topola, Velika Plana, Svilanjac, Kragujevac, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Stalać, Niš, Aleksinac, LeskovacPančevo, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Užice, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Sremska Mitrovica, Vršac, Bor, Prokuplje, Loznica i druge gradove.

 

f